resident evil: welcome to raccoon city adım adım geliyor

resident evil: welcome to raccoon city adım adım geliyor


filmin başrolü ve vizyon tarihi belli oldu


Milla Jovovich‘in başrolünde yer aldığı ve 2002 yılında gösterime giren ilk filmle en başarılı video oyun uyarlamalarından biri olan Resident Evil, 4 yıl aradan sonra Resident Evil: Welcome to Raccoon City ile 3 Eylül’de tekrar bizimle buluşmaya hazır ve nazır.

İlk olarak 2017’de bir devam filminin yolda olduğunun paylaşıldığı film, nihayet sevenleriyle buluşmaya geliyor. Seriyi 1998 yılına götürecek Resident Evil: Welcome to Raccoon City, ismini konusundan alarak, Raccoon City’deki olayların çıkış noktasında önemli rol oynayan bir gecede yaşanan olayları anlatacak.

Filmde, sevilen Claire ve Chris Redfiels karakterlerinde Maze Runner’dan Kaya Scodelario’yı ve Upload’dan Robbie Amell’i izleyeceğiz. İkiliye eşlik eden isimler arasındaysa Hannah John-Kamen’i Jill Valentine, Avan Jogia’yı Leon Kennedy, Tom Hopper’ı Albert Wesker ve Neal McDonough’u William Birkin olarak izleyeceğiz.

Yapımcılığını Sony Pictures ve Constantin Films’in üstlendiği filmin arkasında yazar/yönetmen olarak Johannes Robert bulunuyor. Bu devam filmi, Resident Evil evreniyle alakalı Netflix’in, Wesker’in çocuklarını merkeze alacak live-action dizisine ve Resident Evil: Infınite Darkness isimli bir başka projeye ekleniyor.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City’nin hayranlarını mutlu edecek vizyon tarihi ise 3 Eylül. O zaman kadar gelecek fragmanı merakla bekliyoruz.