russell crowe, thor: love & thunder’ın oyuncu kadrosuna dahil oldu

russell crowe, thor: love & thunder’ın oyuncu kadrosuna dahil oldu


bu film noldu ya?


Geçtiğimiz yazın ortalarında ilk defa bir haber aldığımız Thor: Love & Thunder’ın çekimlerinin bu yılın başında başlaması planlanıyordu. Konuyla ilgil ne olumlu ne de olumsuz bir haber almışken bugün gelen bir haber projenin bir şekilde bir yerlerde devam ettiğini bize hatırlatıp yüzümüzü güldürdü.

Geçtiğimi yazın ortalarında Taika Waititi’nin senaryonun oldukça romantik ve çılgınca olduğunu açıklamasıyla iyice merakımızı cezbeden Thor: Love & Thunder’ın oyuncu kadrosuna Hollywood’un tecrübeli isimlerinden Russel Crowe dahil oldu. Başarılı aktörün hangi rol ile filme dahil olduğu açıklanmazken dönen dedikodulara göre Waititi ve Crowe, sürpriz bir rol için el sıkışmış.

Thor filmlerinde aşina olduğumuz kemik kadronun yanı sıra Melissa McCarthySam NeillMatt Damon, Ben Falcone, Christian Bale ve Guardians of the Galaxy ekibinin neredeyse tamamı bu romantik ve çılgın filmde karşımıza çıkacak. Natalie Portman’ın Mighty Thor olarak dosta düşmana korku salacağı ve süper kahraman evrenine tam olarak giriş yapacağı film olacak Thor: Love & Thunder, sonAvengers filminde karşımıza çıkan yıkık Thor imajnı silip süpürmek için her şeye sahip.

Taika Waititi’nin senaryosunu Jennifer Kaytin Robinson’la birlikte yazdığı Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022’de gösterime girecek.