russo kardeşler’in tom holland’lı cherry filminden karakterleri tanıtan bir video geldi

russo kardeşler’in tom holland’lı cherry filminden karakterleri tanıtan bir video geldi


12 mart'ta apple tv+'ta


CV’lerinde “You, Me and Dupree”, “Arrested Development”, “Community” ve tabi ki Avengers serisi bulunan Russo kardeşlerin Apple TV+ için hazırladığı aşk ve savaş temalı filmi Cherry’den filmin başrollerini tanıtan iki dakikalık bir video paylaşıldı.

Russo Kardeşler’in Marvel Sinematik Evreni’nde birlikte çalıştıkları Tom Holland’ın başrolünde yer aldığı Cherry, Nico Walker‘ın aynı isimli kitabından beyaz perdeye aktarıldı. Senaryosunu The Path dizisiyle tanınan Jessica Goldberg ve Angela Otstot ikilisinin kaleme aldığı filmde Holland’a Wayne dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Ciara Bravo, yeni It uyarlamalarının Pennywise’ı olan Bill Skarsgård, son olarak Midsommar’da sinemaseverlerin karşısına çıkan Jack Reynor, The Revenant’ta Leonardo DiCaprio’nun oğlunu canlandıran Forrest Goodluck, The Many Saints of Newark’ta Tony Soprano’nun gençliğine hayat veren Michael Gandolfini, Jeff Wahlberg ve Kyle Harvey’den oluşan bir ekip eşlik ediyor.

Holland’ın canlandırdığı Walker’ın gerçek hayat hikayesinden esinlenen film, Irak’ta sıhhiye olarak görev yaptıktan sonra evine döndüğünde ruhsal sorunlarla boğuşan ve uyuşturucu bağımlısı olan genç bir askerin karmaşık aşk hayatının da iteklemesiyle banka soyguncusuna dönüşeceği karanlık süreci anlatıyor. 12 Mart 2021’de de Apple TV+ üzerinden izleyiciyle buluşacak filmden paylaşılan videoda Holland ve Bravo’nun canlandırdığı ana karakterlerin bulundukları mental noktaya nasıl geldiğini anlatan bir video paylaşıldı.

Gerçek bir hikayeye dayanmasıyla duygusallık seviyesini ikiye katlayan Cherry, iki genç oyuncunun başrollerini paylaştığı izlenme potansiyeli yüksek bir yapım olarak dikkat çekiyor.