ryan murphy ve evan peters netflix’in seri katil dizisi için bir araya geliyor

ryan murphy ve evan peters netflix’in seri katil dizisi için bir araya geliyor


monster: the jeffrey dahmer story


Ryan Murphy, American Horror Story’nin 8 sezonunda birlikte çalıştığı Evan Peters’dan vazgeçemiyor. Birbirine hiç de yabancı olmayan ikili, Netflix’in acımasız bir seri katile odaklanan “Monster: The Jeffrey Dahmer Story” dizisinde tekrar güçlerini birleştiriyor.

Monster, kötülüğüyle nam salan seri katil Dahmer’ın on yıllar boyunca saçtığı dehşeti anlatıyor. Kurbanların bakış acısıyla öğreneceğimiz hikaye, polisin tüm zamanların en kötü seri katillerinden birini uzun süre boyunca nasıl yakalayamadığını gözler önüne serecek. Dizi, polis tarafından suçları ortaya çıkarılmasına rağmen, bir türlü yargılanamadığı 10 olayın etrafından şekillenecek.

Monster için Murphy, American Horror Story ve Pose dizisinde birlikte çalıştığı Peters dışında, Glee ve Scream Queens’de isimlerini beraber andığımız Ian Brennan’la da tekrar birlikte çalışacak. Dizinin kadrosunda Penelope Ann Miller, Shaun J. Bworn, Colin Ford ve Dahmer’ın komşusu Glenda Celeveland karakterini canlandıracak Niecy Nash bulunuyor.

10 bölümden oluşacak dizinin ilk bölümünün yönetmen koltuğunda Carl Franklin oturacak. Henüz bir yayın tarihi olmayan Monster, Murphy’nin Netflix için hazırladığı Hollywood, Ratched, The Politician gibi dizilerine eklenecek.