“saw” efsanenin yeni devam filmi “spiral: from the book of saw”dan fragman

“saw” efsanenin yeni devam filmi “spiral: from the book of saw”dan fragman


jigsaw geri dönüyor


2004 yılındaki ilk “Saw” filminden sonra 7 devam filmiyle devam eden “Jigsaw” efsanesi, artık farklı bir isim altında karşımıza çıkıyor. Başrolde “Chris Rock”ı gördüğümüz suç/gizem/korku karışımı “Spiral” ile hikayeyi bu sefer olayları araştıran polislerin gözünden izleyeceğiz.

İki aydan kısa bir sürede kavuşacağımız olası bir serinin ilk filmi olabilecek Spiral’in yayınlanan fragmanında, her cinayetin ardından kırmızı Jigsaw spiral bırakıldığını görüyoruz. Film, emektar bir polisin gölgesinde çalışan Dedektif Zeke Banks’in acemi ortağıyla birlikte şehrin korkutucu geçmişini ürkütücü bir şekilde anımsatan cinayetlerin soruşturmasını üstlenmesinin etrafında şekilleniyor. Gittikçe derinleşen soruşturmanın gizemine hapsolan Zeke, kendini farkında olmadan katilin hastalıklı oyunun içinde buluyor.

Korku filmi “Death of Me”den tanıdığımız Spiral’in yönetmen koltuğundaki Darren Lynn Bousman, üç devam filminin çorbasında tuzu bulunduğu için Saw dünyasına hiç de yabancı değil. Senaryosu Josh Stolberg ve Pete Goldfinger’ın elinden çıkan filmde ayrıca Max Minghella, Marisol Nichols ve Samuel L. Jackson yer alıyor.

Jigsaw efsanesini geri döndürecek “Spiral: From the Book of Saw” 14 Mayıs’ta vizyona girecek. Bol Jigsaw spirali gördüğümüz fragmanı aşağıda.