sebastian stan ve denise gough ile tutkulu bir yaz aşkına tanık olacağız

sebastian stan ve denise gough ile tutkulu bir yaz aşkına tanık olacağız


“monday” ile sıcak yaz gecelerine geri dönüyoruz


Yunan sinemasının önemli isimlerinden Argyris Papadimitropoulos’un son filmi “Monday” ile, ucuz yollu yaz tatili denince vazgeçilmezlerden Yunanistan sahillerine çılgın bir aşka şahit olmak üzere yolculuğa çıkıyoruz.

Sebastian Stan ve Denise Gough’u aralarında kuvvetli bir çekimin olduğu iki aşık olarak göreceğimiz film, Atina’da yaşayan otuzlu yaşlarının ortasındaki Chloe ve Mickey isimli iki Amerikalının yıldırım aşkına tutulmasını konu alıyor. Chloe, Yunanistan’da geçireceği zamanın sonlarına yaklaşırken, eve dönmesini gerektiren işini bırakmaya karar veriyor ve bir hafta sonu tutkusunun başka bir şeye dönüşüp dönüşmediğini keşfetmeye başlıyor.

Suntan” filminden sonra ilk kez tekrar karşımıza çıkan Papadimitropoulos, filmin yönetmenliğinin yanı sıra senaryosu için de kalem sallıyor. Filmde, Stan ve Gough’un yanı sıra Dominique Tipper, Yorgos Pirpassopoulos ve Elli Tringou gibi isimler de yer alıyor

Prömiyerini ilk olarak geçtiğimiz yıl Nisan ayında Tribeca Film Festivali’nde yapması planan Monday, bunun yerine ilk gösterimini Eylül ayında TIFF’de yaptı. Aşkın hayatın önüne nasıl geçtiğini anlatan “Monday” 16 Nisan’da bazı sinemalara ve dijital platformlarda seyircisiyle buluşucak.