sharon van etten, epic albümünün 10. yaşını özel bir albümle kutlayacak

sharon van etten, epic albümünün 10. yaşını özel bir albümle kutlayacak


kimler var kimler...


Sharon Van Etten, 2010 çıkışlı albümü Epic’in 10. yıl dönümünü kutlamak için yeni yarısı cover şarkılardan oluşan Epic Ten isimli yeni bir albüm duyurdu.

Sanatçının sadece 7 şarkı barındırdığı gerçeğini bir kenara koyarsak 11 Haziran’da Ba Da Bing etiketiyle yayınlanacak Epic Ten’de yer alan IDLES, Justin Vernon, Aaron Dessner, Lucinda Williams, Fiona Apple, Courtney Barnett gibi isimler sanatçının on yılda ismini nasıl büyüttüğünün en güzel örneği.

Albümle ilgili konuşan Etten, “Epic, benim için bir Ba Da Bing’de stajyerden müzisyene, solo sanatçıdan grup üyesine dönüştüğüm bir ev gibiydi. Genç ilham verici müzisyenlerden beni kanatları altına alan sanatçılara, turnede tanıştığım sanatçılardan genç yaşımdan beri hayran kaldığım sanatçılara buluşturan bu albümün onuncu yaşını kutlamak gerçekten inanılmaz mutlu edici.” açıklamasını yaptı.

Van Etten, albümün çıkış gününü kutlamak için ayrıca 16-17 Nisan’da Epic Ten: The Documentary ve Concert isimli bir etkinlik gerçekleştirecek. Etten’ın kariyerinde önemli bir nokta olan Los Angeles’taki Zebulon isimli mekanda gerçekleşecek etkinlik internet üzerinden çanlı yayınlanacak. Şu anda hemen BU ADRESTEN satın alabileceğiniz biletlerin yanı sıra Epic Ten’in şarkı listesi ve Epic albümünü hemen aşağıda bulabilirsiniz.

 

Epic Ten Tracklist:
Disc 1
01. A Crime
02. Peace Signs
03. Save Yourself
04. Dsharpg
05. Don’t Do It
06. One Day
07. Love More

Disc 2
01. A Crime (Big Red Machine cover)
02. Peace Signs (IDLES cover)
03. Save Yourself (Lucinda Williams cover)
04. Dsharpg (Shamir cover)
05. Don’t Do It (Courtney Barnett feat. Vagabon cover)
06. One Day (St. Panther cover)
07. Love More (Fiona Apple cover)