st. vincent’ın müstakbel albümünden ilk tekli, ilk video

st. vincent’ın müstakbel albümünden ilk tekli, ilk video


pay your way in pain


Yalnızca iki gün önce yeni albümü Daddy’s Home’un ilk teklisi olacağını açıkladığı Pay Your Way in Pain’in kısa bir tanıtım versiyonunu paylaşan St. Vincent, sözünü tuttu. Yeni albümün ilk teklisi videosuyla geldi.

Twitter hesabından paylaştığı videoda yeni sarı saçlarıyla dairesinin içinde çalıp duran bir telefonun peşinden koşan Annie Clark, albümle ilgili yaptığı açıklamalarda isminden de anlayabileceğimiz üzere Daddy’s Home’un yaklaşık on yıldır ceza evinde bulunan babasının geri dönüşüyle alakalı olduğunu açıklamıştı.

Annie Clark aka St. Vincent, bugün ise albümün kapak görselini, şarkı listesini ve ilk teklisini videosuyla birlikte paylaştı. 14 Mayıs’ta Loma Vista Recording etiketiyle yayınlanacak albümüyle ilgili konuşan sanatçı, “Hayatımda muhtemelen her zamankinden daha fazla dinlediğim bu kayıtlara geri döndüm. 1971-76 yılları arasında New York’ta yapılan müzik, tipik olarak çiçek çocuk sonrası hippi idealizmini denklemden çıkarıyor. Amerika’nın bir durgunluk içinde olduğu ama disko öncesi cesur, ham, kıpır kıpır nihilist dönem benim bu albümün hazırlık aşamasında en dikkatimi çeken dönem oldu.. Göz alıcı bir zaman olmadığını biliyorum ama gerçekten his ve titreşimin şarkı ve hikayelerle buluşması gibiydi.” yorumunu yaptı.

Bill Benz yönetmenliğine yine buram buram 70’ler kokan bir videoyla albümün açılışını yapan St. Vincent’ın zihninde neler dolaştığını yakında öğreneceğiz.

Daddy’s Home Tracklist:
01. Pay Your Way in Pain
02. Down and Out Downtown
03. Daddy’s Home
04. Live in the Dream
05. The Melting of the Sun
06. The Laughing Man
07. Down
08. Somebody Like Me
09. My Baby Wants a Baby
10. …At the Holiday Party
11. Candy Darling