steven soderbergh’in yeni filmi “kimi”nin başrolü zoe kravitz’e emanet

steven soderbergh’in yeni filmi “kimi”nin başrolü zoe kravitz’e emanet


seviyoruz ama kimi…


Nefes almadan sürekli yeni -ve her biri birbirinden farklı- projeler üzerinde çalışarak kendini tam olarak sinemaya adadığını bildiğimiz Steven Soderbergh’in, gerilim türünde olacak “KIMI” adlı bir sonraki filminin başrolünde Robert Pattinson‘lu Batman’deki Catwoman performansını merakla beklediğimiz Zoe Kravitz’i göreceğiz.

Soderbergh, Merly Steep’in başrol olduğu “Let Them All Talk” filmiyle başladığı HBO Max ortaklığını, henüz çıkış tarihi belli olmayan geniş kadrolu “No Sudden Moves” filminden sonra “KIMI” ile sürdürecek.

Tüm zamanların en başarılı on senaristi içinde yer alan David Koepp’in yazdığı “KIMI”, agarafobik bir teknisyenin rutin yaptığı işleri sırasında üstü örtülmüş bir suçun kanıtlarına rastlamasıyla şekillenmeye başlayan hikayeye dayanıyor. Adaletin yerini bulmasını isteyen Kravitz, suçla ilgili daha fazla bilgi öğrenebilmek için korkularıyla yüzleşmek zorunda kalan teknisyen olarak karşımıza çıkacak.

Kravitz, şu anda ikonik Catwoman kostümüyle göreceğimiz Matt Reeves’in “The Batman”i üzerinde çalışıyor. HBO’nun Emmy ödüllü “Big Little Lies” dizisindeki performansını beğeniyle izlediğimiz Kravitz, bu film sayesinde HBO’yla özlem giderecek. KIMI için net bir tarih yok ama Soderberg’in hız kesmeden devam ettiğini bildiğimiz için bu filmin yıl sonuna doğru gelebileceğini tahmin etmek çok da güç değil.