steven spielberg’in yeni filminde, seth rogen’ı spielberg’in amcası olarak göreceğiz

steven spielberg’in yeni filminde, seth rogen’ı spielberg’in amcası olarak göreceğiz


nasıl yani?


Hollywood’un en prestijli isimlerinden Steven Spielberg’ün, ilhamını Arizona’da geçen çocukluğundan alan kendi hayatı anlatacak yeni filminin kadrosuna, sürpriz bir isim olarak Seth Rogen ekleniyor. Henüz ismi belli olmayan filmde Rogen, Spielberg’in kendi amcasından esinlenen bir karakteri canlandırmaya hazırlanıyor.

Spielberg’in “West Side Story”den hemen sonra üzerinde çalışmaya başlayacağı projeler listesinin birinci sırasında yer alan filmden şu ana kadar öğrendiğimiz tek isim Spielberg’in annesini canlandırmak için bulunan Michelle Williams idi. Genellikle “Knocked Up”, “Neighbors” “This is the End” ve “The Night Before” filmlerindeki gibi komik rollerde görmeye alışkın olduğumuz Roger, Danny Boyle’un “Steve Jobs”undaki Steve rolüyle tam teşekküllü bir drama karakteri olarak kendini göstermişti. Tersi rollerde de yeterince yetenekli olduğunu ispatlayarak skalasını genişleten Rogen’ın, bu gelecek filmde de komik olmaktan vazgeçip vazgeçmeyeceği merak ediyoruz. Ancak söz konusu Rogen ise, şakalı komikli bir amca olma ihtimali her zaman bulunuyor ve hatta, bu oyuncunun tam üstüne oturabilir.

Spielberg’in kendi gençliğini canlandıracak kişi olarak kimi uygun göreceği ise hala belirsiz. Filmin senaryosunu usta yönetmen, daha önce “Münih”, “Lincoln”, “West Side Story” gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Tony Kushner ile birlikte kaleme alıyor.

Diğer pek çok ayrıntı gibi yayın tarihi henüz belirtilmemiş olsa da Temmuz 2022 olası bir tahmin gözüküyor. Spielberg’in son filmi “West Side Story” ise bu yıl 21 Aralık’ta geliyor.