the horros’ın taş gibi ep’si yayında

the horros’ın taş gibi ep’si yayında


lout


2017’de yayınlanan albümleri V hala kulağımızda dönerken The Horrors, geçtiğimiz haftalarda yeni bir EP yayınlayacağını duyurmuştu. EP ile aynı ismi taşıyan Lout şarksını önden yollayan şimdi de 3 şarkılık Lout ile karşımızda.

Grubun son albümünden aşina olduğumuz daha popüler ve görece kolay dinlenebilir tarzını endüstriyel bir sound’a çektiklerini açıklayan grubun solisti Faris Badwan, ‘Lout’ seçim ve şans arasındaki ilişkiyle ilgili, zorlayıcı risk alma ve şansınızı zorlama. grup olarak, özellikle de sahnede her zaman agresif bir yanımız oldu ve yeni şarkılar yazmaya başladığımızda o yönde ilerlemek istediğimiz netleşti.” açıklamasıyla EP’nin ortaya çıkış aşamasında kafasında dönen fikirleri bizlerle paylaşmıştı.

Grubun klavyecisi Tom Furse ise yaptığı açıklamada, “Daha ağır bir sound’a dönüş gibi hissettiren bir şey var ama bu kayıt gerçekten yaptığımız her şeyden bir milyon mil uzakta,” dedi. “Hem agresif bir sound’u yakalama hem de beat’i ona uygun şekilde olabildiğince sert tutmak bu kaydın temel ilkesiydi ve yaptığımız her şey bence bunu karşılıyor.” yorumuyla Badwan’ı destekledi.

HAAi ve Cleric gibi isimlerin de desteğiyle V’ın remiks versiyonunu yayınlayan The Horrors, bu EP’den sonra aynı yolu mu izleyecek yoksa grubun aklında yeni bir albüm mü var yakın zamanda öğreneceğiz.