the national, 20. yılını fotoğraf kitabı ve 8 konser parçalı özel plağıyla kutluyor

the national, 20. yılını fotoğraf kitabı ve 8 konser parçalı özel plağıyla kutluyor


light years & light years: live at forest hills


Müzik dünyasındaki 20 yıllını kutlamak amacıyla The National, “Light Years” isimli fotoğraf kitabını hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Uzun süredir birlikte çalıştıkları fotoğrafçı Graham Maclndoe’un çektiği fotoğraflarla grubun 20 yıllık tarihi anlatan kitaba bir de sınırlı sayıda üretilen “Light Years: Live at Forest Hills” adlı 8 parçadan oluşan özel bir plak eşlik edecek.

Siyah beyaz fotoğraflarla kaplı Light Years, The National’ın son üç albümünün -Trouble, Easy, Sleep Well Beast- kayıt aşamasındaki stüdyo görüntüleriyle birlikte 2018 Forest Hills Stadyumu’ndaki There’s No Leaving New York Festival konserleri de dahil olmak üzere bir çok özel anı belgeliyor. Fotoğraflarla dolu sayfalarda ayrıca The National ve Graham Malcndoe’dan kısa alıntılar ve yazılar yer alıyor.

Light Years: Live at Forest Hills isimli 12 inçlik plak ise, Graham ve grubun basçısı Scott Devendorf’un iki gün süren Forest Hill festivalindeki performanslarından seçtiği Nobody Else Will Be There, Born to Beg, ve “Sorrow”un Phoebe Bridgers‘la birlikteki yorumunu da içeren sekiz şarkıdan oluşuyor. “Bu kitabı asla kaçıramam” diyenleri hemen BURAYA alalım.

Grubun 20. yılı anısına yayınladığı Light Years’tan birkaç görselli ve şarkı listesini aşağıya bırakıyoruz.

Light Years: Live at Forest Hills
01. Nobody Else Will Be There
02. Slow Show
03. About Today
04. This Is The Last Time
05. So Far Around The Bend
06. Sorrow feat. Phoebe Bridgers
07. Born To Beg
08. Light Years