the smiths şarkılarına adanmış bir film: shoplifters of the world

the smiths şarkılarına adanmış bir film: shoplifters of the world


teşekkürler morrissey


Hollywood’un sevilen yapımlarında yer alan aktör Joe Manganiello, 2016 yılında The Smiths temalı bir film yapmak için Morrissey’den izin aldığını açıklamıştı. O tarihten bu yana konuyla ilgili bir haber almamışken bir anda Shoplifters of the World isimli filmin fragmanı ve afişi paylaşıldı.

Stephen Kijak tarafından yönetilen ve yazılan film, 80’lerde Denver radyo istasyonunu silahla rehin tutan ve DJ’lerin yalnızca Smiths şarkılarını çalmasını talep eden dengesiz bir Smiths hayranının beyaz perde için biraz süslenmiş bir hikayesine dayanıyor.

Richard Linklater’ın Boyhood filminde başrolde yer alan Ellar Coltrane’i eli silahlı The Smiths hayranı olarak izlediğimiz filmde Helena Howard, Elena Kampouris, Nick Krause ve James Bloor gibi genç isimler yer alıyor. Thomas Lennon ve Joe Manganiello’nun da filmin yetişkinleri olarak kadroda yer aldığı yapım, 26 Mart’ta vizyona girecek..

GLASTONBURY, ENGLAND – JUNE 24: Morrissey performs live on the pyramid stage during the Glastonbury Festival at Worthy Farm, Pilton on June 24, 2011 in Glastonbury, England. The festival, which started in 1970 has grown into Europe’s largest music festival attracting more than 175,000 people over five days (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Son yıllarda kendisinden bir türlü olumlu bir haberle bahsedemediğimiz Morrissey’in belki de kariyerini havaya uçurmadan önce yaptığı son olumlu hareket olabilecek Shoplifters of the World’ün fragmanı hemen aşağıda.