tom hanks’li pinokyo filminin oyuncu kadrosu genişliyor

tom hanks’li pinokyo filminin oyuncu kadrosu genişliyor


cynthia erivo, joseph gordon-levitt, keegan-michael key...


Disney’in son yıllarda artan live-action uyarlamalarının bir yenisi olacak ve Robert Zemeckis ile Tom Hanks’i buluşturacak Pinokyo filminin oyuncu kadrosuna yeni simler dahil oldu.

Son yıllarda Cinderella, The Jungle Book, Beauty and the Beast, Aladdin gibi sevilen ve gişede yüksek rakamlara ulaşan animasyon filmlerinin live action versiyonlarını çeken Disney’in bir süredir Pinocchio üstünde çalıştığını biliyorduk. Ortalıkta geçen bir düzine isimden sonra Robert Zemeckis’te karar kılan Disney, bunun üstüne Hollywood’un en saygın isimlerinden Tom Hanks’i Gepetto Usta rolü için ikna ederek projenin hasılatını kafadan ikiye katlamıştı.

Geçtiğimiz yılın ortalarından beri haber alamadığımız filmden bugün gelen haberler projenin hala aktif olduğunu ve son sürat devam ettiğini gösterdi. Cynthia ErivoJoseph Gordon-LevittKeegan-Michael KeyLorraine Bracco ve Benjamin Evan Ainsworth’tan oluşan bir oyuncu kadrosunu filmin kadrosuna dahil ettiğini açıklayan Disney, ayrıca filmin çekimlerinin İngiltere’de bu yıl bitmeden başlayacağını da paylaştı.

Filmin Gepetto Usta ile en büyük rolü olan Pinokyo’yu genç Ainsworth, Mavi Peri’yi Erivo, Jiminy Crickett’ı Gordon-Levitt, Dürüst John’u Key ve bu remake için özel olarak yaratılan Martı Sofia’yı ise Bracco canlandıracak.