tye sheridan ve lily-rose depp’in bilim kurgu filmi “voyagers”tan fragman

tye sheridan ve lily-rose depp’in bilim kurgu filmi “voyagers”tan fragman


ne olucak bu yeni neslin hali?


Tye Sheridan ve Lily-Rose Depp eşliğinde insan geleceğini kurtarmak için gençlerin yetiştirildiği bir evrene gitme fikrini nasıl bulurdunuz? “Limitless” yönetmeni Neil Burger, yeni sci-fi filmi “Voyagers” ile bize bu evreni ziyaret etme şansı tanıyor.

Voyagers, insan ırkının devamını sağlamak üzere uzak bir gezegeni kolonileştirme görevine hazırlanan genç neslin zeka ve itaat için yetiştirildiği, şimdiden çok uzak bir geleceği anlatıyor. Bir şeylerin doğru olmadığını çabucak anlayan gençler, eğitimlere meydan okumaya ve ilkel doğalarını -partilemek ve kavga etmek- keşfetmeye başlıyorlar. Kritik önem taşıyan bu görev ise, uzay gemisinin kaosa sürüklenmesiyle bambaşka bir noktaya evriliyor.

Sheridan ve Depp’in yanında, uzay gemisinde Fionn Whitehead, Chanté Adams, Isaac Hempstead Wright, Viveik Kalra, Archie Madekwe, Quintessa Swindell, Madison Hu bulunuyor. Gemiye liderlik eden kaptan rolünde Colin Farrell‘ı gördüğümüz Voyagers’ın senaryosu da “Divergent”,“The Illusionist” gibi filmleriyle de tanınan Burger’ın kaleminden çıkma.

9 Nisan’da bizimle buluşacak Voyagers’ın fragmanını hemen aşağıda bulabilirsiniz.