unforgotten’ın yeni sezonu bbc first’le geliyor

unforgotten’ın yeni sezonu bbc first’le geliyor


nefesler tutuldu


Ülkemizde hizmet vermeye başladığından beri bize bayram havası yaşatan BBC First, sürükleyici ve heyecan dolu içerikleri bizlerle buluşturmaya devam ediyor. Suç dramasının kaliteli örneklerinden biri olan ayrılan Unforgotten, yeni sezonuyla 18 Mart’ta BBC First ekranlarına geliyor.

On yıllar sonra tesadüfen bulunan cesetlerin arkasındaki sır perdesini aralayan Unforgotten, esrarengiz cinayetlerin etrafında farklı karakterlerin sırlarla dolu yaşamlarını konu alıyor. Ana odak noktasına çözülemez sanılan karmaşık cinayetlerin araştırmasını alan dizi, soruşturmanın ilerlemesiyle ortaya çıkan geçmişi karanlık kişilerin psikolojik çözümlemelerine de değinerek daha da derin bir hikayeye dönüşüyor.

Her sezonda farklı bir cinayeti aydınlatma peşinde koşan dedektiflerimiz, gelecek sezonda polis teşkilatıyla kaygı verici bağlantılı bir vakanın sır perdesini aralıyor. Dedektif Cassie Stuart ve Sunny Khan’ın hurdalıkta buldukları ceset, beraberinde her biri 1989 yılındaki hukuk ve polis eğitimiyle bağlantısı olan dört gizemli şüpheliyi getiriyor. O dönemden bu yana hayatları farklı yöne ilerlemiş bu dört şüphelinin bazıları para içinde yüzerken, bazıları sıkıntılı günler geçiriyor. Araştırmaları ilerledikçe soruşturmanın daha da içine çekilen dedektifler, ortaya çıkan gerçeklerle kendilerini hiç umulmadık bir durumun içinde buluyor. Gerçeğin peşinde koşarken tehlikeli çizgiyi aşma sınırına gelen dedektifler, polis teşkilatına gerçekten güvenebilir mi?

Unutulmaya yüz tutmuş kişileri ve unutulmaya çalışılan sırları tekrar gün yüzüne çıkaran BAFTA ödüllü suç dram dizisinin başrollerini Nicola Walker ve Sanjeev Bhaskar paylaşıyor. Geçmişten geleceğe uzanan bir suçun tüm detaylarını ortaya çıkaran Unforgotten, 18 Mart Perşembe günü saat 21.00’da, Tivibu 143. ve Digiturk 114. no’lu kanallardan BBC First izleyicileriyle buluşmayı bekliyor.