venom 2’nin vizyon tarihi sonbahara ertelendi

venom 2’nin vizyon tarihi sonbahara ertelendi


canınız sağ olsun


2018 çıkışlı Venom serisinin devamı Venom: Let There Be Carnage’ın en son 25 Haziran olarak belirlenen vizyona girme tarihi bir kez daha ertelendi. Film için uygun görülen son ve kesin kararlı tarih, 17 Eylül.

Önümüzdeki sonbahar gösterime girecek Venom: Let There Be Carnage filminin ertelenme nedeni, pandeminin yarattığı ortamın karışıklığı mı yoksa çekimlerin bitmesi için biraz daha zamana ihtiyaçları olması mı bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz. Venom 2’de de ilk filmde olduğu gibi Eddie Brock’u Tom Hardy canlandırırken, ona bir seri katili canlandıran Woody Harrelson eşlik edecek. İlk Venom filmi yoğun alaylı eleştirilere maruz kalırken, 2018 Ekim’de dünya çapında 800 milyonluk bir hasılat elde etmeyi de başarmıştı.

Kelly Marcel tarafından yazılmış bol uzaylı barındıran senaryonun çekim kanadından da Andy Serkis sorumlu. Vizyona girecek filmler arasında Venom 2’den daha yüksek profile sahip pek fazla proje yok. Bu yüzden bu devam filmi Serkis’in, kendini satış rekorları kıran bir film yapımcısı olarak göstermesi için kariyerinde elde ettiği büyük bir şans.

Bu erteleme haberinin tek güzel yanı ise, beş ay içinde peş peşe üç Sony Spider-verse filmiyle buluşacağımız anlamına gelmesi; 17 Aralık 2021’de “Spider-Man: No Way Home” ve 21 Ocak 2022’de, Jared Leto’nun başrolünde olduğu “Morbius” bizi kollarını açmış bekliyor olacak.

Neredeyse 2 yıllık ertelenerek beyaz perdeye gelecek Venom 2, beklediğimize değecek mi merakla bekliyoruz.