viggo mortensen, colin farrell ve joel edgerton, thirteen lives’ta  buluşuyor

viggo mortensen, colin farrell ve joel edgerton, thirteen lives’ta buluşuyor


yönetmen koltuğunda ron howard


Netflix için çektiği son filmi Hillbilly Elegy ile olumlu geri dönüşler alan ve ödül sezonunda da ismine rastladığımız Ron Howard, başrollerini Viggo Mortensen, Colin Farrell ve Joel Edgerton üçlüsüne emanet ettiği yeni filmini duyurdu.

Gerçek bir hikayeden beyaz perdeye aktarılan Thirteen Lives, 2018’de Tayland’da mağarada mahsur kalan 13 kişiyi kurtarma görevine giden dağcıların hikayesini anlatacak. Bu projesi için geniş bir kadroyla çalışmaya hazırlanan Howard’a başrol isimlerinin yanında Weir SukollawatThiraphat SajakulSahajak BoonthanakitVithaya PansringarmTeeradon “James” SupapunpinyoNophand BoonyaiTom BatemanPaul Gleeson ve Lewis Fitz-Gerald’dan oluşan bir ekip eşlik edecek.

Böyle geniş bir ana oyuncu kadrosuyla çalışırken en azından başrol isimlerinden gelecek performans sebebiyle içi rahat olan Howard, Hillbilly Elegy ile “iyi kadro iyi film getirir” mottosunun işe yaramadığını acı yoldan öğrenmişti. Aynı şeyin bu filmde tekrarlanmayacağına inanarak çekimleri bu yıl bitmeden Tayland ve Avusturalya’da başlayacak film için senaryo çalışmaları da bir yandan son sürat devam ediyor. Yaz aylarında daha net ve zengin haberler duymayı beklediğimiz filmin henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.