yeni st. vincent albümü için bir tanıtım videosu paylaşıldı

yeni st. vincent albümü için bir tanıtım videosu paylaşıldı


gün saymaya devam


Bu ayın başında müstakbel yeni albümü Daddy’s Home’un ilk teklisi Pay Your Way in Pain’in videosunu paylaşan St. Vincent, 14 Mayıs’ta yayınlanacak albüm için bir tanıtım videosu paylaştı.

Yeni imajıyla bize New York’tan seslenen Annie Clark aka St. Vincent, 14 Mayıs’ta Loma Vista Recording etiketiyle yayınlanacak albümüyle ilgili “Hayatımda muhtemelen her zamankinden daha fazla dinlediğim bu kayıtlara geri döndüm. 1971-76 yılları arasında New York’ta yapılan müzik, çiçek çocuklar sonrası hippi idealizmini denklemden çıkarıyor. Amerika’nın bir durgunluk içinde olduğu ama disko öncesi cesur, ham, kıpır kıpır nihilist dönem benim bu albümün hazırlık aşamasında en dikkatimi çeken dönem oldu. Göz alıcı bir zaman olmadığını biliyorum ama gerçekten his ve titreşimin şarkı ve hikayelerle buluşması gibiydi.” açıklamasını yapmıştı.

Televizyon dünyasının 70’ler estetiğini buram buram veren 40 saniyelik video ile 14 Mayıs’a gün saymaya devam ediyoruz. Albümün şarkı listesine göz atabilir ve tek teklisini de hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Daddy’s Home Tracklist:
01. Pay Your Way in Pain
02. Down and Out Downtown
03. Daddy’s Home
04. Live in the Dream
05. The Melting of the Sun
06. The Laughing Man
07. Down
08. Somebody Like Me
09. My Baby Wants a Baby
10. …At the Holiday Party
11. Candy Darling