zac efron ve russell crowe, “beer run” için bir araya geliyor

zac efron ve russell crowe, “beer run” için bir araya geliyor


green book'un yönetmeninden


Yönetmen koltuğunda Green Book ile Oscar kazanan Peter Farrelly’nin yer alacağı “Beer Run” filminin başrollerinde ufak bir değişiklik yaşandı. Filmden gelen son haberler Dylan O’Brien ile Viggo Mortensen’in filmin başrolünde yer alacağı üzerineydi. Bugün gelen haberlerle bu iki oyuncunun yerini Zac Efron ile Russell Crowe’un ikilisinin aldığını öğrendik.

The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War” isimli çok satan romanından beyaz perdeye aktarılacak film, Chick Donohue ve J.T. Malloy’un gerçek hikayesine odaklanacak. Zac Efron, filmde Donohue’yu canlandıracak. Filmde Donohue’nun 1967 yılında New York’tan Vietnam’a yaptığı yolculuğu izleyeceğiz. Bu yolculuğun nedeni ise orduda denizaşırı ülkelerde savaş veren çocukluk arkadaşları için bira getirmektir.

Russell Crowe ise filmde Vietnam’da çalışan ve Saigon barında Chickie ile tanışan bir gazeteci olarak karşımıza çıkacak. Crowe’un karakteri, Chick’i savaş konusunda aydınlatan isim olacak. Bill Murray’nin de küçük bir rol ile kadrosunda yer alacağı yapımda Murray, II. Dünya Savaşı’ndan sağ çıkan bir albay olarak karşımıza çıkacak. Peter Farrelly’nin Brian Currie ve Pete Jones ile birlikte senaryosunu kaleme alacağı filmin şu anda bir yapımcı şirketi bulunmuyor. Şu an Apple’ın en büyük aday gözüktüğü yarışta eğer anlaşma sağlanırsa film Apple TV+ üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Yayın tarihi için konuşmanın henüz erken olduğu proje, konusuyla ilgili çekici gözüküyor Oscar komitesinin ilgisini çekebilecek bir hikayeye ve Oscar kazanan bir yönetmene sahip olan film bakalım izleyenlere neler sunacak göreceğiz.