amazon’un yıldız isimlerle dolu yeni projesi “solos”tan ilk kareler paylaşıldı

amazon’un yıldız isimlerle dolu yeni projesi “solos”tan ilk kareler paylaşıldı


tek mekan, tek karakter...


Amazon’un iddialı kadrosuyla dikkat çeken ve insan ilişkilerine odaklanacak yedi bölümlük antoloji dizisi Solos’tan haberimiz olalı daha iki ay geçmemişti ki diziden ilk görüntüler paylaşıldı bile.

Morgan Freeman, Anne Hathaway, Helen Mirren, Uzo Aduba, Nicole Beharie, Anthony Mackie, Dan Stevens, Constance Wu zengin ve yüksek profilli bir kadroyla sahip Solos; farklı bakış açısı ve zaman dilimlerinde insan ilişkilerini merkezine alan 8 farklı hikayeyi bizlere anlatacak.

Daha önce yine Amazon’da yayınlanan Hunters’ı yaratan David Weil’in arkasında yer aldığı projede Sam Taylor-Johnson, Zach Braff ve Tiffany Johnson da birer bölümde konuk yönetmen olarak yer alacak. Ağırlıklı olarak tek bir mekanda ve bir karakterle geçecek bölümler izleyeceğimizi öğrendiğimiz dizi, bu bilgiyle bizleri daha da meraklandırdı.

Filmleri monologlarından, dizileri karakterlerin yaptığı etkileyici konuşmalardan hatırlıyorum. O yüzden hep tek kişi ve tek mekan odaklı bir iş yapmak istemiştim. Bu da Solos’a kısmet oldu. İzleyiciyi büyük bir aksiyon sahnesi ya da çatlama patlama olmadan nasıl bu kadar uzun süre ekran başında tutacağını düşünmek başlı başına bu yolculuk için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.” açıklaması yapan Weil, anladığımız kadarıyla kendine koyduğu seviyeyi zorlamak için her şeyi doğru bir planla bir araya getirmiş gözüküyor.

Henüz resmi bir yayın tarihi paylaşılmayan diziden gelen fotoğraflara kafamızın içinde kendi fragmanımızı çekebiliriz, buyrun;