amy adams ve gary oldman’lı the woman in the window’dan yeni fragman

amy adams ve gary oldman’lı the woman in the window’dan yeni fragman


sahi ne oldu bu filme?


A.J. Finn’in aynı isimli romanından uyarlanan, yönetmen koltuğuna Joe Wright‘ın oturduğu The Woman in the Window filminden uzun süredir haber alamamıştık. En son geçtiğimiz yılın yaz aylarında Netflix’in yayın haklarını satın aldığını öğrendiğimiz ama bugüne dek yayın tarihiyle ilgili herhangi bir detay paylaşılmayan filmden bir buçuk yıl aradan sonra bir fragman paylaşıldı.

Ekim 2019’dan beri yayın tarihi bekleyen The Woman in the Window, New York’taki evinde yalnız yaşayan başına yaşayan ve agorafobik (alan korkusu) olan Anna Fox’un, yeni komşularını gizlice gözetlemeye başlamasıyla yaşadığı sıra dışı olayları konu alıyor. BAFTA ödüllü yönetmen Joe Wright’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosununda The Post, Lady Bird, Christine filmlerinde rol alan; aynı zamanda Killer Joe ve Tony Ödülü kazandığı August: Osage County gibi tiyatro oyunlarıyla tanınan Tracy Letts imzası bulunuyor.

Amy Adams’a Julianne Moore, Gary Oldman, Anthony Mackie, Brian Tyree Henry, Wyatt Russell gibi isimlerin eşlik ettiği filmin yayın tarihi sonunda belli oldu. Kadrosu ve arkasındaki isimlerin büyüklüğü düşününce neden bu kadar geciktiğini anlayamadığımız film, 14 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak. Yakında yeni fragmanlarla tekrar kapımızı çalacağına inandığımız filmden paylaşılan fragman hemen aşağıda.