band of brothers‘ın devam dizisi masters of the air’in çekimlerine başlandı

band of brothers‘ın devam dizisi masters of the air’in çekimlerine başlandı


yönetmen koltuğunda cary fukunaga


Tom Hanks ve Steven Spielberg’in yapımcılığını üstlendiği 2001 yapımı “Band of Brothers” ve 2010 yapımı The Pacific’ten sonra aynı ekibin kıymetli ellerinden çıkan “Masters of the Air” geliyor. True Detective‘in birinci sezonunun ve yakında çıkacak James Bond filmi No Time to Die’ın yönetmen koltuğundaki Cary Fukunaga, gelecek dizinin üç bölümün yönetmenliğini üstleniyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cary Fukunaga (@cary_fukunaga)’in paylaştığı bir gönderi

Masters of the Air’in yolda olduğunu haberini, Fukunaga’nın elinde “Whirlwind” -dizinin ilk bölümünün adı olarak tahmin ediliyor- yazılı çekim tahtasıyla çektirdiği fotoğraf paylaşımından öğreniyoruz. 10 bölümden oluşacak dizi, Donald L. Miller’ın aynı isimli biyografisinden alıntı yaparak hikayesini bize açıklıyor; dizi, Nazi Almanya’sına karşı havada şavaşan Amerikan askerlerinin cesur savaş hikayesini anlatacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Once Upon a Time in Hollywood’tan Austin Butler, Fantastic Beasts’ten Callum Turner ve The Plot Against America’dan Anthony Boyle’un yanında Nate Mann ve Raff Law yer alıyor. Dizinin senaryosunu kitaptan John Orloff ve Graham Toast ikilisi birlikte uyarlamış

Britanya’nın kırsal bölgesinde İkinci Dünya Savaşı dönemindekine benzer bir hava kuvvetleri üssü yaratmak 7 milyon dolar harcayarak inşa edilen setle birlikte Master of the Air, 250 milyon dolar gibi yüksek bir bütçeye sahip. Dizinin ev sahipliğini bu büyük yatırımı yapan Apple TV+ yapacak.