başrolde angelina jolie’yi izleyeceğimiz “those who wish me dead”ten ilk kareler

başrolde angelina jolie’yi izleyeceğimiz “those who wish me dead”ten ilk kareler


özlemişiz


Hell or High Water”, “Wind River”, “Yellowstone” filmlerinde kırsal alanda yaşayan sıradan insanların arasındaki şiddete odaklanarak benzersiz hikayeler anlatan Taylor Sheridan, başrolünü Angelina Jolie’ye emanet ettiği ve önümüzdeki ay HBO Max’te yayınlanacak “Those Who Wish Me Dead” ile geri dönüyor.

Kavuşmamıza yaklaşık bir ay kaldığı filmden Angelina Jolie’li iki görsel paylaşıldı. Montana’daki bir orman yangının etkisiyle başa çıkmaya çalıştığı görülen Jolie, bunun bir Sheridan filmi olduğunu düşünürsek sadece ölümcül bir yangınla uğraşmıyor; paraşütle yangın yerine atlayan itfaiyeci Hannah, iki suikastçiden kaçan küçük bir çocuğu da korumaya çalışıyor.

Çekimleri sırasında gerçek alevlerin içerisinde kaldığında yaşadığı zorluklardan dolayı yaşam için yangınlarla savaşanlara daha fazla saygı duymaya başladığını paylaşan Jolie’ye filmde, Nicholas Hoult, Aidan Gillen, Jon Bernthal, Tyler Perry, Medina Shenghore, Jake Weber ve Finn Little eşlik ediyor.

Senaryosunu ve yönetmenliği üstlenen Sheridan’ın Michael Koryta‘nın aynı isimli romanından uyarlanan Those Who Wish Me Dead’i, 14 Mayıs’ta HBO Max’e geliyor.