billie eilish’in yeni albümünden ilk tekli yayında

billie eilish’in yeni albümünden ilk tekli yayında


your power


Hafta başında yeni albümüne dair ilk detayları öğrendiğimiz Billie Eilish, 30 Temmuz’da yayınlanacak Happier Than Ever isimli ikinci albümünün ilk şarkısını paylaştı.

İlk albümü ve devam eden turnesinde gördüğümüz Billie Eilish’ten 180 derece farklı bir personayla karşımıza çıkan genç yıldız, yeni albümünde bize 16 şarkı söyleyecek. Henüz albümün şarkı listesi paylaşılmadı ama Eilish’in pandemi döneminde yayınladığı “my future” ve “Therefore I Am” teklilerinin Happier Than Ever’da yer almasını bekleyebiliriz. İlk albümünde buram buram hissettiğimiz elektronik altyapıları bu sefer daha gitar ağırlıklı akustik bir üretime bırakmış gibi gözüken Eilish, James Bond soundtrack’i için kaydettiği şarkının ruhani devamı olarak daha yumuşak ve düşük tempo şarkılardan oluşan bir seçki hazırlamış gibi gözüküyor.

Albümde yer alacak bütün şarkıların sözü ve müziğini yine Grammy ödüllü abisi Finneas ile birlikte kaydeden Eilish, albüm hakkında “Albüm pandemi döneminde kaydedildi ama bu sıkıntı ürünü bir albüm değil. Sadece her şey böyle olması gerekiyormuş. Bu albümde yeni öğrendiğim bir iki numara var ve bunları kullanmaktan çok memnunum” açıklaması yaptı. Happier Than Ever için “Şu ana kadar ürettiğim en sevdiğim şey” yorumunu yapacak kadar da işinin arkasında duran Eilish, albümün ilk resmi teklisini bir videoyla paylaştı.

30 Temmuz gelene kadar daha hakkında çok konuşacağımız Billie Eilish’in yeni teklisi Your Power’ı hemen aşağıdan dinleyebilir ve de izleyebilirsiniz.