brian johnson’dan “the lives of brian” isimli bir anı kitabı geliyor

brian johnson’dan “the lives of brian” isimli bir anı kitabı geliyor


the lives of brian


Brian Johnson, İngiltere’deki çocukluk günlerinden Geordie grubundaki yıllarına, büyük bir yük altına girerek Bon Scott‘un bıraktığı koltuğu devralmasıyla başladığı AC/DC kariyerinden 2016 yılında gruptan ayrılmasına neden olan duyma probleminin ayrıntılarına kadar her şeyi, otobiyografisi “The Lives of Brian”da anlatacak.

Penguin ve Dey Street Books aracılığıyla çıkacak olan kitap, İngiliz bir başçavuşun ve İtalyan bir annenin oğlu olarak dünyaya gelen Johnson’ın hayatının ilk günlerinden dünyanın en büyük rock gruplarından birinin solisti olduğu ana kadar birçok detayı içinde barındırıyor. Başarıya ulaşamayacağı düşüncesiyle inişli çıkışlı bir hayatı olan Johnson, her şeye rağmen  hiç pes etmeyişini ve ayaklarının yere sağlam basmasıyla ulaştığı büyük başarı yolculuğunu The Lives of Brian da meraklısıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Rock’n Roll dünyasının altın halkası Johnson, kendi kitabından; “koroda şarkı söylerken rock’n roll solisti haline geldim ve şimdi de bunun hakkında bir kitap yazdım” diye bahsediyor. Penguin’in yayın yönetmeni Rowland White ise, Brian’ın eşi benzeri olmayan biri olduğunu ve kitabını yayınlayacak olmaktan büyük gurur duyduğunu paylaşıyor.

26 Ekim’de yayınlanacak “The Lives of Brian”ı buradan ön siparişini yapabilir, aşağıdan da AC/DC’den geçtiğimiz sene sürpriz bir şekilde gelen “Power Up” albümünü aşağıdan tekrar dinleyebilirsiniz.