brockhampton’ın yeni albümünden bir tekli daha

brockhampton’ın yeni albümünden bir tekli daha


count on me


9 Nisan’da yayınlanacak yeni albümleri Roadrunner: New Light, New Machine’i merakla beklediğimiz Brockhampton, albümden bir tekli daha paylaştı.

Bir süredir hip hop dünyasının favori boyband’i olan ama bu durumdan da sıkıldıklarını her fırsatta dile getiren grup, albümün ilk teklisi Buzzcut için yanına Danny Brown’ı alarak bu durumun ciddiyetinin altını çizmişti. Kayıt sürecinde RZA ve Rick Rubin gibi isimlerle çalışan ve A$AP Rocky, A$AP Ferg, Ryan Beaty, Charlie Wilson gibi isimlerle çalışan Brockhampton, üstlerine yapışan “r&b boyband” imajını bir rap kollektifine doğru çevirmek için harıl harıl çalışıyor.

Grubun bu sefer solo takıldığı yeni teklisi Count On Me için konuşan Kevin Abstract, “Tam bir yaz şarkısı olduğunu düşünüyoruz. Arabanın camları açık, rüzgar içeri giriyor ve önünde sadece uzun bir yol var. Ne demek istediğimi biliyorsunuz…” diyerek şarkıyı dinlemek için bir sebep daha veriyor. 9 Nisan’da yayınlanacak ve yılın albümleri listesinin süprizlerinden biri olma potansiyeline sahip Count On Me’yi hemen aşağıda dinleyebilirsiniz.