chet faker yeni albümünü duyurdu

chet faker yeni albümünü duyurdu


ilk tekli de yayında


Ufak bir git gel sonrası kendisini tanıdığımız mahlasıyla müzik dünyasına geri dönen Chet Faker, geri dönüşünün şerefine Hotel Surrender isimli yeni albümünü duyurdu.

16 Temmuz’da kendi plak şirketi Detail Records etiketiyle yayınlanacak 10 şarkılık albümün ilk teklisi Whatever Tomorrow’u önden yollayan Faker, albümle yaptığı açıklamada “Bir süredir müziği gerçekten farklı bir yönde düşünmeye başladım. Artık buna bir kitle terapisi olarak bakıyorum. Yıllardır bunu bir çeşit bağlılık olarak düşündüm, sanki Haçlı Seferleri’ne katılmışım gibi, ama artık öyle olmadığını anladım.” yorumunu yaptı.

Artık bütün sürece daha ruhani şamanistik bir şekilde baktığını paylaşan Faker, “Bazen ışığı ya da karanlığı, yani her neye ihtiyacın varsa onu bulman gerekir. Ben de Chet Faker’da bunu buldum ve artık dünyanın bu keyif kaçıran haline insanlara biraz eğlence sunarak katkıda bulunmak istedim.” diyerek albümün arkasındaki motivasyon kaynağını da bizimle paylaştı.

Chet Faker ismiyle yayınladığı “Low” ve “Get High” teklileri gibi corona etkileri taşıyan yeni tekli/müzik videosu Whatever Tomorrow’u hemen aşağıdan dinleyip izleyebilirsiniz.