dave grohl, anılarını derlediği ilk kitabını ekim ayında yayımlamaya hazırlanıyor

dave grohl, anılarını derlediği ilk kitabını ekim ayında yayımlamaya hazırlanıyor


dave grohl: the storyteller


Salgın nedeniyle grubuyla bu yaz için planladığı turnesini gerçekleştiremeyen Dave Grohl’un, karantinanın ilk aylarında hayatından kısa hikayeleri yayınladığı “Dave’s True Stories” Instagram hesabı hayranlarının oldukça ilgisini çekmişti.  Şimdi ise Grohl, bu hikayeleri ilk yayımlanacak kitabında derlemeye hazırlanıyor.

Grohl’un Instagram sayfasında yayımladığı hikayeler, 4 Temmuz Bağımsızlık Kutlamaları sırasında gerçekleşen havai fişek gösterisinin ters gitmesini, Pantera’yla birlikte striptiz kulübünde geçirdiği vakitleri anlatan içeriklerden oluşuyordu. Dave Grohl: The Storyteller isimli kitap, sanatçının Washington’ın kuytu sokaklarında büyümeye başladığı ilk günlerinden, 18 yaşında hayata adım atmasının ardından müzik dünyasına girişine kadar bütün maceralarını dünyayla paylaşabilmesini sağlıyor.

Hayatın her anının tadını çıkarılan bir an’lar derlemesi olarak bahsedilen kitap, 304 sayfadan oluşuyor. Bu hikayeleri yazarken yaşadığı keyif ile şarkısını dinletmek için sabırsızlandığı zamanki keyfinin aynı olduğunu paylaşan Grohl; kitapta Nirvana ve Foo Fighters’la geçirdiği zamanlardan tutun Iggy Pop, AC / DC, TOm Petty, Paul McCartney’e kadar uzayıp giden birçok isimle anısına yer veriyor. Bu anıları paylaşmak için çok sabırsızlandığını paylaşan müzisyen, bunun her zaman yaptığı işi bırakacağı anlamına gelmediğini de belirtiyor.

5 Ekim’de yayınlanacak Dave Grohl: The Storyteller için ön siparişler burada devam ediyor. Grohl kitabının bir ön izlemesi olarak da kitaptan bir bölümü okuduğu aşağıdaki videoyu sizlerle paylaşıyoruz.