dexter’ın yeni sezonundan 30 saniyelik ilk teaser

dexter’ın yeni sezonundan 30 saniyelik ilk teaser


o geliyor...


2006–2013 yılları arasında Showtime aracılığıyla televizyonda fırtına gibi esen Dexter’ın merakla beklenen büyük geri dönüşünden bir teaser yayınlandı. Geri dönüş haberini ilk öğrendiğimizden beri büyük heyecan yaratan dizi, anlatacağı yeni hikayelerle şimdiden yılın merakla beklenen yapımları arasında en üst sıralarda yer alıyor.

Kardeşi Debra’nın ölümünden sonra inzivaya çekilip etrafındakileri kendisinin öldüğüne inandırdığı final bölümüyle hayranları tarafından hayal kırıklığı olarak yorumlanan finali dışında döneminin en sevilen ve başarılı yapımları arasında yer alan Dexter, final bölümündeki sürprizle gelecek sezonlar için bıraktığı aralık  kapıyı sonuna kadar açıyor.

8 sezonluk dizinin ilk 4 sezonunda yapımcı koltuğunda oturan Clyde Phillips’in projede yer alacağının açıklanmasıyla güvenimizi iyice perçinleyen Dexter’dan paylaşılan bu 30 saniyelik teaser bizlere çok bir detay vermiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Michael C. Hall ve Clancy Brown gibi orijinal yapımdan hatırladığımız isimlere Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott eşlik edecek. Bu dört oyuncunun canlandıracağı karakterler hakkında paylaşılan detaylar, dizinin en azından bir kısmının New York’ta, bir kısmının da şehrin dışındaki taşra bölgesinde geçeceğini gösteriyor. Ki izlediğimiz 30 saniye de bu bilgileri doğrular nitelikte. Yeni gelen bilgilere göre Oregon’da ikamet eden kahramanımızın hikayesini 10 bölümde izleyeceğiz.

Julia Jones, New York taşrasındaki küçük bir kasabanın ilk Amerikan yerlisi Polis Amiri olan Angela Bishop’a hayat verecek. Sequoyah ise Audrey isimli karakteriyle Angela Bishop’ın kızını canlandıracak. Miller, Iron Lake Polis Departmanı’nda çalışan bir çavuşa hayat verirken, Alcott ise Dexter ile yolu kesişen Randall adlı karakterinde karşımıza çıkacak.

Tam tarih verilmese de bu sonbaharda yayınlanacak diziden paylaşılan ilk teaser hemen burada.