ünlü şef anthony bourdain’in hayatını anlatan bir belgesel geliyor

ünlü şef anthony bourdain’in hayatını anlatan bir belgesel geliyor


roadrunner: a film about anthony bourdain


Ünlü şef, yazar ve Emmy ödüllü televizyon sunucusu Anthony Bourdain’in aramızdan ayrılışının üzerinden üç yıl geçti. Televizyon ve yemek dünyasının kesişim kümesinde en sevdiğimiz isimlerin peşinden gelen, karakteri ve yaptığı işlerle severek takip ettiğimiz ünlü şefin hayatı, Roadrunner isimli belgesel ile keşfedilmeyi bekliyor.

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain’in yönetmen koltuğunda 20 Feet From Stardom adlı belgeseliyle Oscar kazanan Morgan Neville oturacak. Belgeseli yöneten kişi olmaktan oldukça memnun olduğunu dile getiren Neville, mutluluğunu şu sözleriyle paylaşıyor;  “Anthony Bourdain, birbirimizi anlamamıza yardımcı olmak için televizyon tarihindeki birçok kişiden çok daha fazla şey yaptı. İnsanların kusurlarını görmezden gelerek değil, onları kusurlarıyla birlikte kabul ederek iletişim kurdu. Hikayesini anlatma fırsatına sahip olmak onur verici.”

Emmy ödüllü şefin Parts Unknown isimli programında yayınlanmamış görüntülerinin de içinde yer aldığı belgesel, ilk olarak 11 Haziran’da Tribeca Film Festivali‘nde seyircisiyle buluşacak. Ardından 16 Temmuz’da sinemalarda yerini alacak film daha sonra CNN ve HBO Max‘te üzerinden genel izleyiciyle buluşacak.