elon musk’tan bir techno albüm geliyor

elon musk’tan bir techno albüm geliyor


di di di diceyyyy elon musk


SpaceX’in kurucusu, Tesla Motors’un CEO’su Elon Musk, yaklaşık bir sene önce yayınladığı house türündeki şarkısından sonra Kanye West, Snoop Dogg ve daha bir yaşında bile olmayan, isminin okunuşunu bir türlü çözemediğimiz oğlu X AE A-Xii ile birlikte hazırladığı parçalarının yer aldığı techno albümüyle geliyor.

Musk’ın SoundCloud’da yayınlandığı “Don’t Doubt ur Vibe”ın yaklaşık bir sene sonra peşinden gelen bu “Technoking” albümü, dijital platformlarda yayınlanmadan önce NFT olarak satışa sunulacak. Teknoloji devinin ilk albümü olacak türünün tek örneği bu albümü satın almak isteyenler nakitlerini Dogecoin’e çevirmeleri gerekiyor. NFT özel albümü ayrıca içerisinde bonus parçaları, Grimes, X AE A-Xii’nin yorumunu ve Musk’ın kişisel mesajlı bir videosunu bulunduruyor.

“Bazı insanlar müziğimin bir şaka olduğunu düşünüyor. Ama müziğimi duyduklarında ne kadar ciddi olduğumu anlayacaklar” diyen Musk’ın Technoking albümü, ilk yayınladığı parçası “Don’t Doubt ur Vibe”ın da yer aldığı toplam 10 parçadan oluşuyor. Albümde, Snoop Doge adıyla karşımıza çıkan Snoop Dogg ve oğlu X AE A-Xii’yle iş birlikleri bulunan Musk’a ayrıca iki yakın arkadaşı eşlik ediyor; aynı isimli bir Whatsapp grubuna da sahip olan Twitter’in CEO’su Jack Dorsey, Kanye West ve Musk üçlüsü “The Three Muskateers” isimli parçayla karşımıza çıkacak.

“Technoking”in bu hafta sonuna kadar dijital platformlarda yerini alacağı tahmin ediliyor. Bakalım Musk’ın ilk techno albümünün en beğendiğimiz parçası henüz bir yaşında bile olmayan oğluyla yaptığı parça mı olacak yoksa iki önemli isimli yakın arkadaşlarıyla hazırladığı şarkı mı? Çok merak ettiğimiz albümün şarkı listesini ve geçen sene yayınlandığı ilk parçasını hemen aşağı bırakıyoruz.

Tracklist:

1 – From Dawn To Musk
2 – Don’t Doubt ur Vibe
3 – Silicon Valley Parrot
4 – Musk Be The Reason (Why I’m King Of Mars)
5 – Technoking
6 – Dogeystyle (feat. Snoop Doge)
7 – The Unknown Variable (feat X AE A-Xii)
8 – Aphex Twin I Challenge You To A Pay Per View Boxing Match
9 – The Three Muskateers (feat Kanye West & Jack Dorsey)
10 – I’ve Always Liked Grimes