emilia clarke, marvel’ın secret invasion kadrosuna dahil oluyor

emilia clarke, marvel’ın secret invasion kadrosuna dahil oluyor


bu ne hız yiğidim


Marvel evreninin izleyicisinden tam not alan WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier ve yakın zamanda merakla beklediğimiz Loki’yle buluşacağımız Disney+ dizilerine eklenecek Secret Invasion kadrosuna, Queen Elizabeth’imiz Olivia Colman’ın yanına son dakika transferiyle Khaalesi’miz Emilia Clarke da katılıyor.

Bu iki güzel ismin dizideki rolleri devlet sırrı gibi saklanırken Samuel L. Jackson Nick Fury, Ben Mendelsohn da Captain Marvel filmindeki Talos karakteriyle bizleri karşılayacak. Dizide One Night in Miami filminin yıldızı Kingsley Ben-Adir’i de kötü adam olarak göreceğiz. Aynı Olivia Colman’da olduğu gibi Emilia Clarke’ın da dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz açıklanmadı.

Secret Invasion, istedikleri kişinin görünümünü alabilen uzaylı ırkı Skrull’ların gizlice Dünya’ya sızmaların ardından gelişen olayların anlatıldığı Marvel’ın aynı isimli çizgi roman serisinden televizyona uyarlanacak. Skrull’lar, Avengers gibi kahramanlardan tutun Dünya’daki en üst makamlara kadar herkesin gizlice yerine geçip kontrolü ele alacaklar.

Mr. Robot dizisinin yapımcısı Kyle Bradstreet’in senaryo ekibinin yanında yapımcı olarak yer alacağı Secret Invasion için şu sıralar harıl harıl yönetmen aranıyor. Aranan kan bulunduktan sonra çekimlerine sonbaharda başlanması planlanan dizi bakalım sıkı Marvel hayranlarını mutlu edecek mi?