garbage yeni albümünü “the men who rule the world” şarkısıyla duyuruyor

garbage yeni albümünü “the men who rule the world” şarkısıyla duyuruyor


seni seviyoruz garbage


Garbage, 2016’daki Strange Little Birds’den bu yana süren durgunluğunu nihayet bozuyor. Yedinci albümü “No Gods No Masters”la geri dönmeye hazırlanan Garbage, albümün ilk şarkısı olarak sevenlerini selamlayacak “The Men Who Rule the World”ü müzik videosuyla birlikte yayınlayarak bomba gibi geliyorum diyor.

11 Haziran’da yayınlanacak 11 şarkıdan oluşan No Gods No Masters, Stunvolume / Infectionus Music etiketi taşıyacak. Albümün prodüktörlüğünü üstlenen isimler arasında neredeyse 30 yıldır Garbage ile birlikte çalışarak grubun eski albümlerinde de imzasını taşıyan Foster the People, Muse gibi birçok isimle de çalışmış Grammy adayı Billy Bush bulunuyor.

Strange Little Birds albümünden sonra Garbage, 1998 çıkışlı 2.0 Version albümünün remastered versiyonunu ve “No Horses” isimli teklisini yayınlamıştı. Blondie ile kısa bir turne gerçekleştiren grup, Alanis Morisette ve Liz Phair’le farklı bir turnenin hazırlığını yaparken Covid-19’un kapıyı çalmasıyla bu planları suya düşmüştü.

Şafak saymaya başladığımız her güne eşlik edecek albümün açılış parçası “The Men Who Rule the World”ü loop’a alabilmeniz için hemen aşağıda bırakıyoruz. Bir tık aşağısında da “No Gods No Masters” ın şarkı listesini bulabilirsiniz.

No Gods No Masters:

01. The Men Who Rule the World
02. The Creeps
03. Uncomfortably Me
04. Wolves
05. Waiting for God
06. Godhead
07. Anonymous XXX
08. A Woman Destroyed
09. Flipping the Bird
10. No Gods No Masters
11. This City Will Kill You