hbo max, yeni mortal kombat filminin ilk 7 dakikasını yayınladı

hbo max, yeni mortal kombat filminin ilk 7 dakikasını yayınladı


dövüş keyfi


Saw, Furious 7, Aquaman gibi filmlerin de arkasındaki James Wan’ın yapımcı koltuğunda oturduğu yeni Mortal Kombat filminin izleyicisiyle buluşmasına iki gün kala, filmin ilk yedi dakikasını izleyebileceğimiz sürpriz bir video yayınlandı.

Filmin açılış sahnesi, Scorpion aka Hanzo Hasashi’nin başlangıç hikayesini sunuyor. Yokluğundan yararlanıp düşmanlarının Hasashi’nin köyüne saldırdığını gördüğümüz videoda Bi Han aka Sub-Zero’nun, Hasashi’nin nerede olduğunu öğrenmek için karısını ve oğlunu sorguladığını, cevap alamayınca da dondurma gücünü kullanarak onlara saldırdığını görüyoruz. Ailesinin ölü bedenleriyle karşılaşan Hasashi, diğer saldırganları ninja kılıcıyla uzaklaştırıp Sub- Zero ile teke teke çıkıyor.

James Wan’ın yanında Todd Garner ve E. Bennett Walsh yapımcı olarak yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Simon McQuoid oturuyor. Filmde Hasashi’yi Hiroyuki Sanada, Sub-Zero’yu Joe Taslim canladırıyor.

23 Nisan’dan itibaren sinemalarda ve HBO Max’te 31 gün boyunca izleyebileceğimiz Mortal Kombat’ın, ilk yedi dakikasını aşağı bırakıyoruz.