how i met your father dizisinin detayları belli olmaya başladı

how i met your father dizisinin detayları belli olmaya başladı


ilginç...


Televizyon tarihinin en popüler yapımlarından biri olmasının yanında “son bölümüyle hayal kırıklığına uğratma” ekolünün de önemli temsilcilerinden biri olan How I Met Yor Mother dizisinin spin-off’u How I Met Your Father’dan uzun bir aradan sonra elle tutulur detaylar gelmeye başladı.

Öncelikle dizi hikayeyi tersten anlatan bir spin-off olmayacak. Aynı temayı kadın bir ana karakterle işleyecek How I Met Your Father ilk onaylandığı zaman; Greta Gerwig, Tiya Sircar, Andrew Santino, Drew Tarver, Nick D’Agosto, Anders Holm ve Meg Ryan gibi isimlerin kadrosunda yer alacağı açıklanmıştı. Bu kadronun güncelliğine dair hiçbir bilgi yok ama dizinin başrolünde Hilary Duff’ın yer alacağı açıklandı.

CBS kanalında Greta Gerwig ile bir pilot bölümü bile çekilen dizi, kanal yetkililerinin ortaya çıkan sonucu beğenmemesiyle rafa kalkmıştı. Aradan geçen beş yılda yayın hakları Hulu’ya geçen proje hakkında konuşan Duff, orijinal dizinin büyük bir hayranı olduğunu ve bu yüzden projede yer almaktan oldukça mutlu olduğunu açıkladı.

This Is Us’ın yürütücü yapımcıları arasında bulunan ve Love, Victor dizisinin yaratıcı ekibinde yer alan Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger ikilisi, dizinin senaryosu ve yapımcılığından sorumlu olacak. How I Met Your Mother dizisinin yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas da şimdilik on bölüm olarak planlanan dizin danışman/yapımcıları arasında bulunacak.

Yakında hakkında daha detaylı bilgiler edineceğimiz proje, bakalım arkasındaki mirası nasıl değerlendirecek?