iggy pop, “blue iguana” filminin kadrosuna katıldı

iggy pop, “blue iguana” filminin kadrosuna katıldı


hem de kara komedi


Müzik dünyası dışında film kariyerindeki başarısından da hiç şüphemiz olmayan on parmağında on marifet Iggy Pop, yeni ufuklarla üretkenliğini arttırmaya hız kesmeden devam ediyor. Ne bedeni ne de ruhu yaşlanan Pop, yönetmen koltuğunda Jeremy LaLonde’ın oturduğu komedi filmi “Blue Iguana” için Avatar’dan tanıdığımız Joel David Moore ve Full House’dan tanıdığımız Bob Saget ile bir araya gelecek.

The Stooges’ın lideri, kalacak yüklü miktardaki mirası elde etmek için çocuklarının ölümünü dört gözle beklediği varlıklı Edward karakterini canlandıracak. Edward çocuklarının onu mirası için öldürmeye kalkıştığını fark edince oğlu Daniel ve diğerlerinin planları engellemek için elinden geleni yapıyor ve talihsiz olaylar zinciri başlıyor. Cayman Adaları’nda çekimlerine başlanan filmde, The Flight Attendant’dan Jason Jones , Mr.Robot’dan Carly Chaikin ve 24’dan Mary Lynn Rajskub yer alıyor. Filmin senaryosu ise Matthew Dressel’e emanet.

Yüzlerce film ve dizi için soundtrack’ler hazırlayan Pop, Coffee and Cigarettes, Dead Man ve The Dead Don’t Die gibi Jim Jarmusch filmlerinin yanı sıra The Stooges’un belgeseli Gimme Danger’da yer almıştı. Müzik kariyerinde de en son geçtiğimiz yıl pandemiyi konu alan “Dirty Little Virus” teklisiyle ve 2019 çıkışlı “Free” albümünden yayınladığı müzik videolarıyla karşımıza çıkıyordu. Yaptığı her işine saygı duyduğumuz Pop’tan gelecek film veya müzik dünyasıyla ilgili herhangi bir haberi merakla beklemeye devam ediyoruz.