iron maiden, hayranlarına “çok heyecan verici” bir şeyler vadediyor

iron maiden, hayranlarına “çok heyecan verici” bir şeyler vadediyor


acaba nedir nedir


Metal müziğin efsanevi isimlerinden Iron Maiden, hayranlarının son derece beğeneceği “çok çok heyecan verici” bir şeyle karşılarına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu şeyin ne olduğunu sır gibi saklayan, yalnızca hayranlarının bayram edeceği bir şey olduğunu paylaşan ikonik grubun gitaristi Adrian Smith; “Beklendiğine değeceğini düşünüyorum. Yolda çok ama çok heyecan verici bir şeyler var. Tek söyleyebileceğim bu. Ama bence hayranlarımız çok sevinecek.” diyerek umut dağıtıyor.

Smith daha fazla ayrıntı açıklamayı katiyen redderken efsane grubun solisti Bruce Dickinson, geçen yıl yeni malzemeler üzerinde çalışmak için stüdyoya geri döndüklerini açıklamıştı. Pandeminin bütün turnelerini iptal etmesiyle hayatlarını askıya alınmış hisseden Iron Maiden, geçen yılın ardından gelecek normal günler için tüm ekibin hala hep birlikte aynı gemide olduğunu paylaşıyor; “Biz hala burdayız, hepimiz hala üretiyoruz ve devam etmek için can atıyoruz. Biz gitmiyoruz. Hepimiz sağlamız ve yakın gelecekte bazı harika şeyler olacak.”

Bu iddialı ve güvenilir açıklamalardan sonra “çok çok heyecan verici” şeyin bir az önce bizimle buluşmasını diliyoruz. Bakalım pastadan ne çıkacak?