james gunn imzalı “the suicide squad”ın sürpriz ikinci fragmanı yayında

james gunn imzalı “the suicide squad”ın sürpriz ikinci fragmanı yayında


üç de gelir mi acaba?


James Gunn imzalı merakla beklenen “The Suicide Squat”ın ilk fragmanının üzerinden daha 1 hafta bile geçmemişken birçok yeni görüntüden oluşan ikinci bir sürpriz fragman geldi.

Aslında gişe rekorları kırması beklenen böyle büyük çaplı bir filmden art arta tanıtımların gelmesi bizi şaşırtmamalı. Bu gelen fragman Weasel, Polka Dot Man, Ratcatcher ve özellikle Rocky’miz Sylvester Stallone’un büyük bir başarıyla seslendirdiği King Shark gibi yan karakterlere vurgu yaparak; Harley Quinn ve Bloodsport gibi ana Squad karakterlerine odaklanan ilk fragmanın bıraktığı boşlukları dolduruyor.

2016 yılındaki ilk filmin yönetmen koltuğunu David Ayer’in elinden alan Gunn’a, yine ilk filmden Joel Kinnaman Rick Flag, Jai Courtney Captain Boomerang, Viola Davis Amanda Waller ve Margot Robbie de Harley Quinn rolünde eşlik ediyor. Seriye yeni katılan isimler arasında Bloodsport olarak göreceğimiz Idris Elba’nın dışında John Cena, Pete Davidson, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Nathan Fillion, Sean Gunn ve Michale Roocker bulunuyor.

Hem uyarlama hem de devam filmi karışımı Gunn’un Suicide Squat’ı, 6 Ağustos’ta hem sinemalar da hem de HBO Max’te izlenebilecek. Bütün taşları yerine oturtan ikinci fragmanı ise hemen aşağıda.