kanye west’in belgeselini netflix’te izleyeceğiz

kanye west’in belgeselini netflix’te izleyeceğiz


ne güzel bir haber


Daha önce paylaşılmamış yirmi yılı aşkın görüntüler ve ev kayıtlarıyla Kanye West’in hayatını ve çalışmalarını anlatacak belgeselin şimdiden rekor bir izlenme sayısına ulaşacağını ilk bakışta anlayan Netflix, 30 milyon dolar gibi yüksek bir rakamla uzun yıllardır hakkında konuşlulan belgeseli renklerine bağladı.

Bu yıl içinde yayınlanması beklenen belgesel, Kanye West’in müzik ve moda kariyerini, sonu hüsranla sonuçlanan 2020 ABD başkanlığı aday adaylığını ve annesi Donda’nın beklenmedik ölümü gibi konuları detaylıca inceleyerek izleyiciye aktaracak.

Henüz adı belli olmayan ve birkaç bölümden oluşacak belgesel, West’in “Jesus Walks (Version 3) ve “Through the Wire” müzik videolarının yönetmenliğiyle birlikte yapımcılığını da üstelenen Coodie & Chike olarak daha iyi tanıdığımız Clarance Coodie Simmons ve Chike Ozah ikilisinin kıymetli ellerinden çıkacak.

Şimdilik 30 milyon dolar olarak belirtilen anlaşma rakamının yanlış olduğu söylentileri de ortalıkta dolanıyor. Bundan daha yüksek veya az oluşuyla pek ilgilenmiyor, sadece belgesele en kısa sürede kavuşmayı umuyoruz. Ağzını açtığı her an ya bir skandal ya da sansasyonel bir olayla karşımıza çıkan West’in hayatını detaylıca izleyecek olmak açıkçası bizlere son derece heyecan verici geliyor. Çoğu zaman bir müzisyenden çok bir performans sanatçısı gibi hayatını yaşayan Kanye’nin hayatına odaklanacak belgeseli merakla bekliyoruz.