lebron james’li space jam filminden ilk fragman yayında

lebron james’li space jam filminden ilk fragman yayında


space jam: a new legacy


Yıllardır hakkında konuştuğumuz ama birkaç düşük kalite görselden fazlasını göremediğimiz Space Jam: A New Legacy filminden ilk fragman sonunda paylaşıldı.

Yaklaşık 25 senenin ardından tekrar beyaz perdede izleme fırsatı bulacağımız Space Jam, Michael Jordan yerine başrole LeBron James’i koyarak ne kadar büyük bir proje olduğunu dosta düşmana zaten duyurmuştu.

Devam filminde James’in oğlu Dom ile olan ilişkisi ve tabi ki basketbol üzerinden yine dünyayı kurtardığı bir hikayeye ortak olacağız. Oğlunun Don Cheadle’ın canlandırdığı Al-G Rhythm adlı kötü bir yapay zeka tarafından kontrol edilen sanal bir sunucuya çekildiğini öğrenen ve kendisini bir anda o evrende bulan James; Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Roadrunner ve Looney Tunes’un geri kalanını içeren Toon Squad ile Cheadle liderliğindeki Goon Squad’ı yenmek zorundadır

The Iron Giant, King Kong, Scooby-Doo, Batman, Mad Max ve daha fazlasından karakterleri gördüğümüz fragmanda ek olarak Zendaya’nın Lola Bunny’yi seslendirdiğini de öğreniyoruz. Sonequa Martin-Green, Cassandra StarrGreice Santo gibi isimlerin de yer aldığı filmin senaryosunu Creed serisiyle dikkatleri çeken Ryan Coogler ve Sev Ohanian, yönetmenliğini ise Malcolm D. Lee üstleniyor.  Aynı ilk filmde olduğu gibi bu Space Jam’de de oyuncu kadrosunda NBA yıldızlarından Damian Lillard, Anthony Davis, Klay Thompson gibi isimler, James’in hem oğlunu hem de dünyayı kurtarmasına yardım edecek.

16 Temmuz’da vizyona girmesi beklenen filmin ilk fragmanı hemen aşağıda.