live action powerpuff girls’e ilk bakış

live action powerpuff girls’e ilk bakış


heyecanlanıyoruz


En son cici kızlarımızın büyümüş hallerini canlandıracak şanslı isimleri öğrendiğimiz Powerpuff Girls’un live action olarak geri döneceği diziden ilk görseller paylaşıldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

James Acomb (@jamesacomb)’in paylaştığı bir gönderi

Tekrar günü kurtarmaya hazırlanan Powerpuff Girls’ün lideri Blossom’ı Chloe Bennet, hassas kalpli Bubble’ı Dove Cameron, grubun en güçlü ve huysuz üyesi Buttercup’ı ise Yana Perrault canlandıracak. Süper güçlü kızlarımızın dışında dizinin kadro eksiklikleri de neredeyse tamamlandı; babaları Profesör Drake Utonium’u Donald Faison, kötü karakter Mojo Jojo’nun dizi uyarlaması Joseph “Jojo” Mondel Jr’ı Nicholas Podany, Sara Bellum’u Robyn Lively canlandıracak.

Profesör Utonium’un laboratuarında kazara yarattığı üç küçük şirin mi şirin kahramanız, 6 sezon boyunca okula gitme, diş çıkarma gibi sıradan çocuk sorunlarının yanında süper kötü güçlere sahip düşmanlarıyla savaşmıştı. 2005 yılında animasyon dizinin ekrana veda etmesinin ardından çocukluklarını suçla savaşarak geçirmiş olmanın hayal kırıklığını yaşayan kızlarımız, bu yeni dizide yirmili yaşlarında geri dönüyor.

Süper güçlü üç kahramanımızla ilgili verilen detaylar ise şöyle; cesur ve vicdanlı mükemmel bir çocuk olan Blossom, bastırılmış çocukluk travmaları nedeniyle endişeli hissediyor ve inzivaya çekiliyor. Tekrar grubun lideri olmayı kabul ettiğinde ise bu sefer kendi şartlarını ortaya koyuyor. Çocukken herkesin kalbini kazanan tatlı kız mizacına sahip Bubbles, yetişkinliğinde de parlıyor ancak bu yeni birleşme de dünyayı kurtarmaktan çok eski ününü yeniden kazanmakla ilgileniyor gibi gözüküyor. Grubun asisi ve baş belası Buttercup ise, Powerpuff Girls kimliğinden sıyrılmaya, sert dış görünüşüne rağmen daha hassas biri ve anonim olarak hayatını sürdürmeye çalışıyor.

Eski yuvası Cartoon Network yayınlanacak diziden gelen oyuncularla karakterlerin müthiş uyumunu gösteren görseller bizi epeyce umutlandırıyor. Gelecek bir başka herhangi detayı merakla bekliyoruz.