loki’nin bozduğu dünyayı kurtarmaya çalıştığı dizisinden ilk fragman

loki’nin bozduğu dünyayı kurtarmaya çalıştığı dizisinden ilk fragman


evet tarafından


Disney+’ın Marvel evrenini genişletme planlarından biri olan Loki dizisinden ilk fragman sonunda yayınlandı.

Uzun zamandır gündemde olmasına rağmen bir iki fotoğraf dışında bugüne kadar detaylı hiçbir şey göremediğimiz diziden paylaşılan uzun fragman, bekleyenlerin hoşuna gidecek gibi gözüküyor. Tom Hiddleston‘ın bir kez daha Loki karakterine hayat vereceği dizi, 11 Haziran’da Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

Avengers: Endgame’de ve öncesinde yaşananlar ile doğrudan bağlı olan dizide Loki’yi Uzay Taşı’nı alıp kaçtıktan sonra bozduğu zamanın akışını zorla düzelttirilmeye çalışılmasını izleyeceğiz. Owen Wilson’ın Time Variance Authority aka “Zaman Değişkenliği Yetkilisi” Mobius M. Mobius olarak görüyoruz.

İlk fragmanıyla oldukça göze hoş gelen ve Loki gibi sempatik bir kötü karakter için uygun gözüken konusuyla ilgimizi cezbden dizide Hiddleston ve Wilson’ın yanı sıra Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw gibi isimler yer alıyor. Rick and Morty’nin senarist ekibinde yer alan Michael Waldron tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Sex Education ve Daybreak gibi dizilerde çalışmış Kate Herron bulunuyor.