mads mikkelsen, henry ford ve phoebe waller-bridge’li “indiana jones 5” kadrosuna katıldı

mads mikkelsen, henry ford ve phoebe waller-bridge’li “indiana jones 5” kadrosuna katıldı


gözlerimiz bayram edecek


Steven Spielberg’in yönetmen koltuğunu devrettiği bir Indiana Jones devam filmiyle ilgili şüphesi olanları utandıracak haberler gelmeye devam ediyor; yakın zamanda Harrison Ford’un yanında Phoebe Waller-Bridge’i başrol olarak göreceğimizi öğrendiğimiz “Indiana Jones 5”in kadrosuna, bizi son derece heyecanlandırarak Mads Mikkelsen dahil oluyor.

Yaklaşık 40 yıllık bir zaman dilimine yayılan serinin beşinci filmiyle ilgili henüz pek detaylı bilgiye sahip olmadığımız için Mikkelsen’i filmde hangi rolde göreceğimiz de bilinmezliğini koruyor. Ancak burda konunun bir “Indiana Jones” filmi olduğunu düşünürsek, başarılı oyuncuyu kötü adam rolünde göreceğimizi tahmin etmek çok da zor değil.

Bu yıl çok konuşulan ve “Yabancı Dilde En İyi Film” dalında Oscar’a aday olan “Another Round”da yer alan Mikkelsen, büyük bütçeli filmlere de hiç yabancı sayılmaz. Mikkelsen’i, James Bond evreninin “Casino Royale”inde, Marvel evreninin “Doctor Strange”inde, Star Wars evreninin “Rogue One”ında ve kuzuların sessizliği evreninin “Hannibal”ı gibi dizi ve filmlerde unutulmaz rollerde görmüştük.

İlk 4 filmde yönetmen koltuğunda oturan Spielberg’in görevde olmayacağı ilk film bu olacak. Spielberg’in koltuğuna devrettiği James Mangold da halihazırda Oscar adaylığı bulunan Ford v Ferrari ve The Wolverine, Girl Interrupted, Copland, Identity,Walk The Line gibi filmleriyle rüştünü çoktan ispatlanmıştı.

Çekimlerine bu yaz başlanacak “Indiana Jones 5”in kadrosuyla ilgili önümüzdeki haftalarda daha fazla bilgi edinmeyi bekliyoruz. Her öğrendiğimiz yeni bilgiyle bizi daha fazla heyecanlandırarak iyice sabırsızlandıran filme kavuşma tarihimiz 20 Temmuz 2022 olarak paylaşıldı.