mads mikkelsen’ın intikam ateşiyle yanıp tutuştuğu “riders of justice”ten fragman

mads mikkelsen’ın intikam ateşiyle yanıp tutuştuğu “riders of justice”ten fragman


sakallı ve öfkeli


Geçmiş deneyimlerimizden her projesinin yüzde yüz izlenebilir olma garantisi verebileceğimiz Mads Mikkelsen’ın, karısının şüpheli ölümünün intikam arayışındaki bir asker olarak karşımıza çıkacağı “Riders of Justicee kavuşmamıza bir aydan kısa bir süre kalmışken yeni fragman paylaşıldı.

Karısını trajik bir tren kazasında kaybettikten sonra kızının yanına dönen eski asker Markus, tren enkazından kurtulan bir yolcunun kazanın suikast olduğu iddialarını ortaya atması üzerine karısının öldürüldüğünden şüphelenmeye başlıyor ve intikam dolu bir yolculuğa çıkıyor. Şiddet dünyasına böylece adım atan Markus, bir yandan da aralarındaki bağın kopuk olduğu, annesinin kaybıyla da oldukça sarsılan kızıyla yeniden bağlantı kurmaya çalışıyor.

Mikkelsen’ın daha önce 2015 yapımı “Men & Chicken” filminde birlikte çalıştığı Anders Thomas Jensen’in yazıp yönettiği “Riders of Justice”de başarılı aktöre başrolde Nikolaj Lie Kaas eşlik ediyor. Jensen’in beş uzun metrajlı filminde de rol aldıkları için kemik kadro olarak adlandırabileceğimiz Mikkelsen ve Kaas’a Nicolas Bro, Andrea Heick Gadeberg, Lars Brygamann, Gustav Lindh ve Roland Møller eşlik ediyor.

 Seçili şehirlerde 14 Mayıs’ta, 21 Mayıs’ta her yerde -biz hariç- gösterime girecek filmin fragmanı hemen aşağıda.