marion cotillard ve adam driver’lı annette’den ilk fragman

marion cotillard ve adam driver’lı annette’den ilk fragman


bu bir leox carax filmidir...


Holy Motors, Mauvais Sang ve The Lovers on the Bridge gibi başarılı yapımların arkasındaki isim olan Fransız yönetmen Leos Carax’ın, İngilizce dilinde çektiği romantik müzikal filmi Annette’in ilk fragmanı yayınlandı. Film, ilgi çekici görsel dünyasının yanında oyunculuk kalitesiyle de ödül sezonunun iddialı isimlerinden biri olacak gibi gözüküyor.

Uzun zamandır haber alamadığımız filmin başrollerinde yer alan Adam Driver ve Marion Cotillard, Henry ve Ann isimli bir çifte hayat verecek. Küçük kızlarının kızlarının özel bir yeteneğe sahip olduğunu fark eden bir çiftin gönül yolculuğunu izleyeceğimiz filmde Adam Driver tutkulu ve hırslı bir stand-up komedyenini canlandırırken, Marion Cotillard ise dünyaca ünlü bir opera şarkıcısı olarak karşımıza çıkacak. The Big Bang Theory’de canlandırdığı Howard Wolowitz karakteriyle tanıdığımız Simon Helberg de filmde ikiliye “The Conductor” rolüyle eşlik edecek.

La La Land, Moulin Rouge gibi yapımlardan tandığımız besteci Marius de Vries ve Edgar Wright’ın haklarında belgesel hazırladığı kült müzik grubu Sparks’ın müziklerini hazırladığı film, alışık olduğumuz müzikal filmlerden farklı bir tarza sahip olacak. Filmde oyuncuları aynı replik içinde hem konuşup hem de şarkı söylerken göreceğiz. Standart Broadway müzikal tarzının dışında kalan bu teknik, şimdiden filme olan ilgimizi arttırmış durumda.

Bir yandan da müzikal olmasıyla filmi bekleyenlerden karışık sinyaller alan Annette, Dünya prömiyerini 6 Temmuz’da 73. Cannes Film Festivali’nde yapacak. Filmin ilk fragmanı hemen aşağıda.