marvel, captain america 4 için düğmeye bastı

marvel, captain america 4 için düğmeye bastı


o geliyor...


Avengers serisi sonrası akıbetleri merak edilen ana karakterlerden Captain America’nın beyaz perde yolculuğu devam edecek gibi gözüküyor. Falcon and the Winter Soldier‘ın yaratıcısı Malcolm Spellman ve dizinin yazarı Dalan Musson’un ortaklaşa hayata geçireceği yeni bir Captain America filmi duyuruldu.

Filmin oyuncu kadrosu, yönetmeni ya da ekibin geri kalanı hakkında başka hiçbir detay paylaşılmayan projenin son iki Captain America filmi ve ardından  Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’i yöneten Russo Kardeşler’e emanet edilme ihtimali yüksek. Filmin hikayesinin temel noktaları hala gizemini korusa da Falcon and the Winter Soldier’ın finalinden de anladığımız üzere, Anthony Mackie’nin canlandırdığı Sam Wilson’la Captain America’nın kalkanıyla birlikte yeni filmin başrolündeki isim olacak.

Chris Evans’ın Steve Rogers olarak geri dönüp dönmeyeceği de belirsizliğini koruyan başlıcak konulardan biri. Karakterimizi son gördüğümüzde zamanda yolculuk yaptıktan sonra tüm hayatını yaşamaya karar veren yaşlı bir adam olarak karşımıza çıkan bir Rogers vardı. Falcon and the Winter Soldier’da kendisinden bahsedilse de dizide yer almayan Rogers, hayaletiyle bile bu filmin gizli öznesi olacak gibi gözüküyor.

Yakın zamanda hakkında bol bol haber duyacağımıza inandığımız proje bakalım ardından diğer kahramanların filmlerinin de yeniden başlaması için bir işaret fişeği olacak mı?