master of none, 3. sezonuyla mayıs ayında geri dönüyor!

master of none, 3. sezonuyla mayıs ayında geri dönüyor!


çok güzel bir haber


Bu yılın hemen başında müjdesini aldığımız yeni Master of None sezonunun yayın tarihi belli oldu. Dizi, 4 yıllık aradan sonra Mayıs ayında Netflix’e geri dönecek.

Aziz Ansari’nin yazdığı, yer yer yönettiği ve neredeyse 4 yıl önce son bölümünü izlediğimiz ödüllü dizisi Master of None, Ansari’nin hakkında çıkan taciz iddialarının ardından neredeyse iptal noktasına gelmişti. Olaylar açıklığa kavuştuktan sonra yavaş yavaş geri dönüş hazırlıkları yapmaya başlayan Aziz Ansari, 2019’da Spike Jonze’un yönettiği Aziz Ansari: Right Now ile bir görünüp ardından yine kaybolmuştu.

Ansari ve Alan Yang’ın yaratıcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonunun prodüksiyon çalışmalarının 2020’de başladığını, hatta yarısına kadar geldiğini ama pandemi yüzünden durduğu da hemen ardındaki süreçte doğrulanmıştı. Bugün gelen haberler ise dizinin tahmin ettiğimizden çok daha yakın bir tarihte bizlerle buluşacağını söylüyor. Sosyal medyada paylaşılan ve Netflix’in düzenli olarak yayınladığı içerik takviminde, tam tarih verilmese de dizinin bu ay içinde yayına geri döneceğini görmek mümkün.

Çekimleri Londra’da gerçekleşen yeni sezonda The End of the F*cking World ve Star Wars: The Rise of Skywalker’da izlediğimiz Naomi Ackie’nin yeni sezonda Ansari’nin müstakbel kız arkadaşı rolünde yer alacak. Ayrıca ilk sezonda izleyip ikincisinde çok göremediğimiz Lena Waithe ise tekrar dizinin yeni sezonunda karşımıza çıkacak.

Bugüne kadar ne bir görsel ne de bir fragman gördüğümüz Master of None’dan bu kısa sürede bol bol yeni içerik görmeyi umuyoruz.