master of none’ın üçüncü sezonundan ilk fragman geldi

master of none’ın üçüncü sezonundan ilk fragman geldi


darısı devamına


Netflix’in sevilen drama/komedi kısaca gerçek hayat serilerinden Master of None’ın merakla beklediğimiz üçüncü sezonundan ilk fragman paylaşıldı. 23 Mayıs’ta yeni sezonuyla ekranlara gelecek diziden paylaşılan fragmanın başrollerini bu sezon tekrar diziye katılan Lena Waithe ve Naomi Ackie’yi görüyoruz.

Aziz Ansari ve Alan Yang’ın yaratıcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonunun gelişi beklenmedik derecede hızlı oldu. Geçtiğimiz ay dizinin bütün bu pandemi süreci boyunca yeni sezon çekimlerini tamamladığı ve Mayıs ayında ekranlara geleceğini öğrenmiştik. Ortaya çıkan güzel haberlerden sonra artık yeni sezona ait fragmanı bekler hale gelmiştik.

Dün akşam itibariyle paylaşılan fragmandan dizinin bu sezon “Master of None Presents: Moments in Love” başlığı altında izleyiciyle buluşacağını öğreniyoruz. Beş bölümden oluşacak 3. sezonda Lena Waithe’in canlandırdığı karakteri Denise ve yeni ilişkisinin her aşamasına misafir olacağız. Senaryosunu da Ansari ve Waithe’in yazdığı dizi, bu sezon alışık olduğumuz Master of None curcunasından bir hayli uzakta gözüküyor.

Yoğun olarak Ingmar Bergman’ın A Scene from A Marriage’vari bir atmosfere sahip diziden ay sonu gelmeden en az iki fragman daha bekliyoruz. Dizinin 4 yıl sonra yayınlanacak yeni sezonunun ilk fragmanı hemen aşağıda.