michael b. jordan’lı vurdu kırdı filmi “without remorse”tan yeni fragman

michael b. jordan’lı vurdu kırdı filmi “without remorse”tan yeni fragman


30 nisan'da amazon prime'da


Oyun ve edebiyat dünyasının kesişim noktalarından Tom Clancy’nin en çok satan kitabından uyarlanan ve başrolünde Michael B. Jordan’ın olduğu “Without Remorse”tan yeni bir fragman paylaşıldı.

1993 yılında aynı iimli Tom Clancy romanından uyarlanan “Without Remorse”, Clancy’nin Jack Ryan’dan sonra en ünlü karakteri olan John Kelly aka John Clark’ın başlangıç hikayesini anlatıyor. Filmde ilk kitabın geçtiği lokasyon olan Vietnam’dan bu kitapta Suriye’ye gelen kahramanımızın intikam dolu soğuk savaş öyküsünde yaşadıklarına ortak olacağız.

Sicario 2: Soldado filminin İtalyan yönetmeni Stefano Sollima tarafından yönetilen filmde Jodie Turner-Smith, Jamie Bell, Guy Pearce ve Brett Gelman gibi isimler yer alıyor. Kitaptan senaryolaştırılırken ufak değişiklikler yapıldığını öğrendiğimiz filmde Kelly, Rus askerleri tarafından vurulan hamile eşini kaybederken, kendisi de yaralanıyor. Öldüğü sanılan Kelly, hayatta kalıyor ve intikamını almak üzere ajan olarak geri dönüyor.

Klasik bir intikam hikayesini Amazon prodüksiyonuyla izleyeceğimiz film 30 Nisan’da Amazon Prime’da izleyiciyle buluşacak.